Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено Ліцензійні умови провадження охоронної діяльності

Редакція ПБО
Новини від 15.04.2013 р. № 365

Затверджено Ліцензійні умови провадження охоронної діяльності

 

Відповідно до п. 1 Переліку органів ліцензування, затвердженого постановою КМУ від 14.11.2000 р. № 1698 , Міністерство внутрішніх справ України (далі — МВС) є органом ліцензування охоронної діяльності.

МВС як центральний орган виконавчої влади у сфері охоронної діяльності уповноважено, зокрема, затверджувати ліцензійні умови провадження охоронної діяльності (ст. 4 Закону України «Про охоронну діяльність» від 22.03.2012 р. № 4616-VI).

На реалізацію цих повноважень МВС наказом від 15.04.2013 р. № 365 затвердило Ліцензійні умови провадження охоронної діяльності (далі — Ліцензійні умови), які є обов’язковими для виконання суб’єктами господарювання, які здійснюють охоронну діяльність.

Ліцензійні умови визначають організаційні та кваліфікаційні вимоги провадження охоронної діяльності.

Для отримання ліцензії на провадження охоронної діяльності суб’єкт охоронної діяльності особисто або через уповноважений ним орган чи особу звертається до МВС із заявою про видачу ліцензії (форму заяви наведено у додатку 1 до цих Ліцензійних умов).

До заяви додаються документи, перелік яких наведено у п. 1.6 розд. I Ліцензійних умов.

Наказ від 15.04.2013 р. № 365 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно ще не опубліковано.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі