Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Змінено порядок надання санаторно-курортних путівок за рахунок коштів Фонду

Редакція ПБО
Новини від 24.04.2013 р. № 14

Змінено порядок надання санаторно-курортних путівок за рахунок коштів Фонду

 

Постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (далі — Фонд) від 24.04.2013 р. № 14 внесено зміни до Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 р. № 12.

Зокрема, установлено, що сума оплати часткової вартості путівки, внесена застрахованою особою до каси, має бути перерахована на транзитний рахунок робочого органу Фонду протягом трьох банківських днів після її внесення.

Крім того, розмір часткової оплати путівки для лікування дитини та дорослого за наявності медичних показань на санаторно-курортне лікування відтепер складатиме 10 % її вартості (раніше 15 %), а для лікування двох дітей та дорослогобезкоштовно (раніше — 10 %).

Додамо, що висвітленню питань забезпечення путівками, у тому числі за рахунок Фонду, буде присвячено тематичний номер газети «Податки та бухгалтерський облік», 2013, № 49.

Постанова від 24.04.2013 р. № 14 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера зазначений документ офіційно ще не опубліковано.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі