Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. МОЗ затвердило порядок перевірки перед видачею ліцензії на імпорт ліків

Редакція ПБО
Новини від 27.02.2013 р. № 168

МОЗ затвердило порядок перевірки перед видачею ліцензії на імпорт ліків

 

Наказом МОЗ від 27.02.2013 р. № 168 затверджено Порядок перевірки перед видачею ліцензії на провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів (далі — Порядок).

Цей Порядок є обов’язковим для виконання суб’єктами господарювання, які мають намір отримати ліцензію на здійснення господарської діяльності з імпорту лікарських засобів або її копію, Держлікслужбою та її територіальними органами — державними службами з лікарських засобів в АРК, областях, містах Києві та Севастополі.

Відповідно до Порядку підставою для проведення перевірки є заява суб’єкта господарювання про видачу ліцензії з імпорту лікарських засобів або заява про видачу копії ліцензії на імпорт лікарських засобів, які подаються до Держлікслужби як до органу ліцензування.

Перевірка проводиться посадовими особами Держлікслужби та/або територіальних органів Держлікслужби не пізніше 6-го робочого дня від дня надходження заяви суб’єкта господарювання про видачу ліцензії (копії ліцензії). Строк здійснення перевірки не може перевищувати 3-х робочих днів.

Наказ від 27.02.2013 р. № 168 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера цей документ офіційно ще не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі