Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Новий порядок оформлення результатів документальних перевірок платників податків — фізичних осіб (у тому числі самозайнятих осіб)

Редакція ПБО
Новини від 14.03.2013 р. № 395

Новий порядок оформлення результатів документальних перевірок платників податків — фізичних осіб (у тому числі самозайнятих осіб)

 

Мінфін наказом від 14.03.2013 р. № 395 затвердив Порядок оформлення результатів документальних перевірок щодо дотримання податкового, валютного та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на органи державної податкової служби, платниками податків — фізичними особами, який поширюється на платників податків — фізичних осіб (резидентів, нерезидентів), у тому числі самозайнятих осіб, які мають, отримують (передають) об’єкти оподаткування або провадять діяльність (операції), що є об’єктом оподаткування згідно з Податковим кодексом України або податковими законами, та на яких покладено обов’язок зі сплати податків і зборів відповідно до ПКУ.

Наказ набрав чинності з 10 травня 2013 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі