Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Новий Держреєстр РРО (на 1 жовтня) уключає тільки ті моделі, які відповідають вимогам Закону про РРО

Редакція ПБО
Новини від 01.10.2013 р. № 522

Новий Держреєстр РРО (на 1 жовтня) уключає тільки ті моделі, які відповідають вимогам Закону про РРО

Міністерство доходів і зборів наказом від 01.10.2013 р. № 522 затвердило черговий новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій, який включає інформацію, зокрема, про назву моделі, модифікацію, версію внутрішнього програмного забезпечення, виробника, строк первинної реєстрації в органах ДПС, сферу застосу­вання РРО.

До нового Реєстру включені тільки ті моделі, які забезпечують передання податківцям контрольно-звітної інформації, а також моделі, які окрім цього, забезпечують формування контрольної стрічки в електронній формі (див. примітки до Реєстру з 4-ма та 5-ма зірочками).

Навіщо суб’єктам господарювання придбавати РРО, які забезпечують передання контрольно-звітної інформації до органів ДПС і формування контрольної стрічки в електронній формі? Відповідь читайте у статті «Що нам готує 2013 рік» // «Податки та бухгалтерський облік», 2012, № 104, с. 26.

Якщо потрібно відобразити в обліку придбаний або дообладнаний РРО, див. статті у газеті «Податки та бухгалтерський облік», 2013, № 40, с. 11; № 48, с. 46.

Наказ від 01.10.2013 р. № 522 набув чинності з 1 жовтня 2013 року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі