Теми статей
Обрати теми

Змінено порядок отримання допомоги по частковому безробіттю

Мінсоцполітики наказом від 15.07.2014 р. № 468 затвердило зміни до Порядку надання допомоги по частковому безробіттю (див. «Податки та бухгалтерський облік», 2013, № 50, с. 6).

Змінами встановлено, що невідворотний і тимчасовий характер зупинення (скорочення) виробництва виникає у зв’язку з:

— фінансовою або економічною кризою, економічною блокадою, аварією, пожежею, масовими заворушеннями, терористичним актом, війною, стихійним лихом (землетрусом, буревієм, повінню, смерчем тощо), закриттям морських проток, що трапляється на звичайному морському шляху між портами відвантаження і вивантаження;

— забороною експорту (імпорту), валютними обмеженнями, прийнятими органами державної влади;

— забороною органами державної влади використовувати матеріали, сировину, комплектуючі, що застосовувались у цьому виробництві;

— іншими непередбачуваними та непереборними подіями, що відбуваються незалежно від волі та бажання підприємства і призводять до зупинення (скорочення) виробництва та тривалості робочого часу.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі