Теми статей
Обрати теми

Новий клас профризику виробництва встановлюється лише раз на рік

Державна фіскальна служба України

ДФСУ в листі від 28.10.2014 р. № 8668/7/99-99-11-17 розповіла, як змінити клас професійного ризику виробництва страхувальника.

Вона нагадала, що клас професійного ризику виробництва за видами економічної діяльності встановлює Фонд соцстрахування від нещасних випадків (далі — Фонд).

У разі незгоди зі встановленим класом професійного ризику виробництва платник ЄСВ протягом 10 робочих днів після отримання виписки з Єдиного державного реєстру узгоджує клас професійного ризику виробництва з робочим органом Фонду.

Робочий орган Фонду, у свою чергу, в разі необхідності приймає рішення про віднесення його до нового класу професійного ризику виробництва. Після прийняття рішення Фонд не пізніше наступного робочого дня надсилає до фіскального органу відповідне повідомлення про зміну класу професійного ризику виробництва.

Зміна класу професійного ризику здійснюється один раз на рік за результатами роботи страхувальника за минулий календарний рік. Новий клас професійного ризику встановлюється з початку поточного року.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі