Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Провайдерам установили правила надання інтернет-послуг

Редакція ПБО
Новини від 10.12.2013 р. № 803

Провайдерам установили правила надання інтернет-послуг

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (далі — НКРЗІ), рішенням від 10.12.2013 р. № 803 затвердила Правила здійснення діяльності у сфері телекомунікацій (діяльність із надання послуг доступу до Інтернет).

Ці Правила поширюються на суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері телекомунікацій із надання послуг доступу в Інтернет і в установленому порядку включені до Реєстру операторів, провайдерів телекомунікацій (далі — Реєстр).

Установлено, що суб’єкт господарювання має право провадити зазначену діяльність за умови включення до Реєстру, самостійно обравши при реєстрації статус оператора або провайдера.

Якщо діяльність передбачає використання радіо­частотного ресурсу України, то право на здійснення такої діяльності підприємство набуває за умови отримання відповідної ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України.

Рішення від 10.12.2013 р. № 803 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки номера документ офіційно не опублікований.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі