Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Чи можливо розміщувати місця для куріння на вулиці?

Редакція ПБО
Новини від 20.09.2013 р. № 3502-06/33294-16

Чи можливо розміщувати місця для куріння на вулиці?

Мінекономрозвитку у листі від 20.09.2013 р. № 3502-06/33294-16 повідомило про свою позицію, зокрема, щодо можливості розміщення місць для куріння на вулиці.

Так, автори листа нагадали, що ст. 13 Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення» від 22.09.2005 р. № 2899-IV встановлено вичерпний перелік місць, у яких забороняється куріння тютюнових виробів, та висунуто вимоги щодо обладнання місць для куріння.

Так, забороняється, крім спеціально відведених для цього місць, куріння тютюнових виробів: у приміщеннях підприємств, установ та організацій усіх форм власності; готелів та аналогічних засобів розміщення громадян; гуртожитків; в аеропортах і на вокзалах.

Оскільки зазначений перелік є вичерпним, то спеціально відведене місце для куріння не може розміщуватися на вулиці, оскільки частина (площа) вулиці не входить до переліку місць і закладів, у яких повинні бути спеціально відведені для цього місця.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі