Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Податкові агенти столиці, які мають підрозділи у Криму, сплачують ПДФО на казначейські рахунки у м. Києві

Редакція ПБО
Новини

Податкові агенти столиці, які мають підрозділи у Криму, сплачують ПДФО на казначейські рахунки у м. Києві

Ураховуючи складну економічну та політичну ситуацію, що склалась у країні, Головне управління Міндоходів у м. Києві на своєму офіційному сайті доводить до відома податкових агентів — юридичних та фізичних осіб — підприємців, які мають підрозділи (не уповноважені сплачувати податок на доходи фізичних осіб) на території АР Крим та м. Севастополь, таку інформацію.

Якщо головне підприємство за такі підрозділи сплачувало ПДФО до місцевих бюджетів на казначейські рахунки у АР Крим та м. Севастополі, то до врегулювання бюджетного питання щодо сплати місцевих податків до цих регіонів головне підприємство повинне перераховувати ПДФО до відповідного бюджету за місцезнаходженням (розташуванням) головного підприємства.

Реквізити рахунків для зарахування коштів до бюджету розміщені на інтернет-сторінці сайту ГУ Міндоходів у м. Києві http://kyiv.minrd.gov.ua/byudjetni-rahunki.

Зауважимо, що окремих рахунків для сплати головним підприємством ПДФО за підрозділи на території АР Крим та м. Севастополь, не відкрито. Отже, наведений вище висновок столичних податківців цілком можуть взяти на озброєння податкові агенти інших регіонів країни.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі