Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Перший звіт про контрольовані операції — до 1 жовтня 2014 року

Редакція ПБО
Новини від 24.03.2014 р. № 4527

Перший звіт про контрольовані операції — до 1 жовтня 2014 року

Верховна Рада України 13 травня 2014 року ухвалила Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звітного періоду при застосуванні норм трансфертного ціноутворення» (на базі законопроекту від 24.03.2014 р. № 4527).

Законом установлено, що:

перший звіт про контрольовані операції за період з 1 вересня по 31 грудня 2013 року буде подаватися до 1 жовтня 2014 року замість 1 травня 2014 року;

не будуть застосовуватися штрафи у зв’язку із самостійним коригуванням грошових зобов’язань, пов’язаних із коригуванням цін у контрольованих операціях за цей період.

Також Законом зменшено розмір штрафів за неподання звіту про контрольовані операції та узгоджено термін «операції» із вже встановленим терміном «господарські операції» з метою однозначного їх застосування.

Як зазначено у тексті базового законопроекту, у разі підписання Закону він набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі