Теми статей
Обрати теми

Як перейти в групу 4 платників єдиного податку?

ДФСУ
Фахівці ДФСУ у Базі знань (категорія 108.02.06) розповіли про порядок обрання або переходу в групу 4 платників єдиного податку (далі — ЄП) та підтвердження статусу такого платника.

Так, для переходу в групу 4 ЄП або щорічного підтвердження статусу платника ЄП сільськогосподарські товаровиробники подають до 20 лютого поточного року:

— загальну податкову декларацію з податку на поточний рік щодо всієї площі земельних ділянок, з яких справляється податок (сільськогосподарських угідь (ріллі, сіножатей, пасовищ, багаторічних насаджень), та/або земель водного фонду внутрішніх водойм (озер, ставків та водосховищ);

— звітну податкову декларацію з податку на поточний рік окремо щодо кожної земельної ділянки;

розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробництва за формою, затвердженою наказом Мінагрополітики від 26.12.2011 р. № 772;

відомості (довідку) про наявність земельних ділянок.

При цьому до затвердження форми податкової декларації з єдиного податку для платників податку групи 4 ДФСУ рекомендує використовувати форму Податкової декларації з фіксованого сільськогосподарського податку, затверджену наказом Міндоходів від 30.12.2013 р. № 864.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі