Теми статей
Обрати теми

Ознайомтеся із новою формою декларації про доходи

Державна фіскальна служба України
ДФСУ на своєму сайті оприлюднила проект наказу Мінфіну «Про затвердження форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи» (зі звітності за 2015 р).

У новій формі враховано зміни до Податкового кодексу України щодо порядку оподаткування доходів фізичних осіб, зокрема, в частині:

— оподаткування доходів, отриманих фізичною особою — підприємцем від провадження господарської діяльності, крім осіб, які обрали спрощену систему оподаткування;

— відображення доходів платників податку на доходи (далі — ПДФО), яким протягом податкового (звітного) року оподатковувані доходи нараховувалися (виплачувалися, надавалися) одночасно двома або більше податковими агентами;

— підвищення рівня прогресивної шкали оподаткування ПДФО з 17 до 20 %;

— розширення бази оподаткування військовим збором, зокрема щодо доходів громадян, отриманих від осіб, які не є податковими агентами.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі