Теми статей
Обрати теми

Як звітувати сільгоспвиробникам на ЄП групи 4

ДФСУ в листі від 20.11.2015 р. № 24765/6/99-99-15-03-02-15 роз’яснила деякі особливості звітування платниками єдиного податку групи 4.

Зокрема:

1) якщо у сільськогосподарського товаровиробника у власності та/або користуванні є земельна(і) ділянка(и), що розташована(і) в межах території одного органу місцевого самоврядування, та місцезнаходження земельної ділянки збігається з місцезнаходженням платника, то до контролюючого органу за своїм місцезнаходженням (місцем перебування на податковому обліку) слід подавати і загальну, і звітну податкову декларацію платника ЄП групи 4;

2) за земельні ділянки, що розташовані в межах одного району, але за різними кодами КОАТУУ, до контролюючого органу за своїм місцезнаходженням (місцем перебування на податковому обліку) слід подати загальну податкову декларацію платника ЄП групи 4, а звітні декларації — до контролюючого органу у відповідному районі, по кожному КОАТУУ — окрему декларацію.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі