Теми статей
Обрати теми

Декларування валютних цінностей: є зміни

Мінфін наказом від 24.05.2017 р. № 524 уніс зміни до свого наказу від 25.12.95 р. № 207, яким свого часу була затверджена форма декларації про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами.

Відтепер декларування валютних цінностей, доходів та майна здійснюватиметься за зазначеною формою в НБУ та в державних податкових інспекціях за місцем знаходження суб’єктів підприємницької діяльності (раніше — в регіональних відділеннях НБУ).

Крім того, довідка про проведення декларування, що раніше видавалася декларанту, більше не є підставою для прийняття до митного оформлення експортно-імпортних вантажів, проведення банківських операцій з валютними цінностями уповноваженими банками України, а також здійснення інших видів зовнішньоекономічної діяльності.

Власне форму декларації зазначені зміни не зачепили.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі