Теми статей
Обрати теми

ТОП 5 кращих бойлерів за якістю

img 1

Для того, щоб в крані завжди була гаряча вода, потрібно купити якісний бойлер для води, який дозволить насолоджуватися простим використанням і постійно теплою водою.

Тому, щоб купити якісний бойлер, пропонуємо звернути увагу на топ-5 водонагрівачів, які були створені після аналізу безлічі агрегатів й після їх ретельного вивчення експертів.

Бойлер Atlantic Steatite Elite

Atlantic — найнадійніший бойлер через те, що має гарантію на внутрішній бак 8 років, а на електронну частину — 2 роки. Бойлер має обсяг бака 50 літрів, завдяки чому його достатньо для великої родини.

Кожна деталь в агрегаті продумана до дрібниць, так виробник використовує сухий ТЕН потужністю в 1500 Вт, який досить швидко підігріває потрібний обсяг води.

Усередині бак покритий емальованим покриттям, в яке додана домішка цирконію, завдяки чому утворення корозії припиняється. Також в бойлері передбачений магнієвий анод, що допомагає пом’якшити воду, а також запобігає утворенню накипу.

Він входить в топ бойлерів, оскільки його нагрівальний елемент виконується з кераміки, знаходиться в емальованій колбі, завдяки чому швидко нагріває воду.

В агрегаті все продумано до дрібниць. Тому, використовується якісний механічний тип управління. Тобто, вибір температури й потужності роботи агрегату виконується поворотними ручками. Діапазон температур може варіюватися від 24 до 65 градусів.

Якісний і економний підігрів забезпечує капілярний термостат, завдяки чому вода підігрівається до потрібної температури та економиться до 15 % ресурсу.

Бойлер Ariston BLU1 ECO

Красивий і стильний зовнішній вигляд має водонагрівач, який потрапив в рейтинг бойлерів, що відрізняється своєю функціональністю і надійністю.

Агрегат має достатній обсяг бака в 80 літрів, він відмінно підійде для сім’ї, що складається з 3 осіб.

У будь-який час доби завдяки бойлеру в крані буде гаряча вода, можна увімкнути до нього відразу кілька точок. Виробники зробили високий рівень захисту від перегріву, а також встановили якісний термостат, який відключає ТЕН при нагріванні води до заданого температурного режиму.

Також для економічного споживання електроенергії в агрегаті передбачена програма «ЕКО».

Агрегат підтримує температуру води в 7 градусів, щоб запобігти замерзанню, а також видаляє легіонел навіть у разі відсутності підігрівання води до високих температур.

Бойлер потрапив в топ водонагрівачів через те, що має два ТЕНи, які відрізняються сухим варіантом нагріву, тобто, вони не стикаються з водою, завдяки чому їх термін експлуатації буде набагато довшим.

Усередині бойлера бак виконаний з якісної й міцної сталі, додатково він покритий спеціальним шаром, який запобігає утворенню корозії. Також для запобігання утворенню корозії додатково встановлений в агрегаті магнієвий анод.

Бойлер можна встановити тільки у вертикальному положенні, при цьому пропонується просте і зрозуміле електронне управління.

Бойлер Ariston CLAS EVO

Якщо залишилися питання про те, який бойлер краще купити, тоді варто звернути увагу на Ariston, оскільки даний бойлер має стильний плоский зовнішній вигляд, а також обсяг бака на 80 літрів, якого цілком достатньо на сім’ю, яка складається з 3-4 осіб.

Водонагрівач можна встановити як у вертикальному, так і горизонтальному положенні, завдяки чому можна заощадити дорогоцінний простір у ванній кімнаті. ТЕН відрізняється високою потужністю в 1500 Вт, завдяки чому потрібний обсяг води він може підігріти за кілька годин.

Бак виконаний зі сталі, додатково покритий емальованим шаром. Використовується два мокрих ТЕНи, які забезпечують нагрів води до 80 градусів.

Управління роботою бойлера — сенсорне, завдяки чому дуже зручне та інтуїтивно зрозуміле. Завдяки сенсорній панелі можна виставити найбільш влучну температуру води, а також вибрати функцію ЕКО, яка дозволить заощадити споживання електроенергії.

Варто відзначити, що думки фахівців зійшлися в тому, що агрегат дуже надійний, він може встановлюватися для роботи відразу з декількома точками, а також має гідну вартість.

Бойлер Atlantic Steatite Cube Slim

Якщо ви не знаєте, який бойлер краще купити, тоді зверніть увагу на сучасний водонагрівач Atlantic Steatite Cube Slim VM 50 S3 C 1500W.

Бойлер відмінно підійде для сім’ї, яка складається з двох чоловік. У ньому передбачений бак 50 літрів, який може швидко підігріти воду до зазначеного температурного режиму.

Це кращий бойлер на 50 літрів, який має стильний зовнішній вигляд, а також невеликі габарити, завдяки чому його можна встановити в невеликій ванній кімнаті. Він відрізняється своєю тонкістю і красивою прямокутною формою.

У бойлері використовується сухий ТЕН, який може всього за 124 хвилини прогріти 50 літрів води до 65 градусів.

Встановити бойлер можна тільки у вертикальному положенні, виробники також продумали захист від перегріву, завдяки чому робота агрегату припиняється, коли температура води досягає зазначеної позначки.

Агрегат потрапив в кращі бойлери, оскільки відрізняється якісною збіркою і надійними деталями. Управління бойлером пропонується механічне, завдяки чому можна зручно і легко виставити потрібну температуру завдяки поворотній ручці. Варто також сказати, що при відсутності виставленої температури в баку буде підтримуватися температура води в 7 градусів для її комфортного використання.

Бойлер Gorenje GBF

Дана модель увійшла в топ-рейтинг водонагрівачів, які відрізняються своєю вартістю і високою якістю роботи. У бойлері передбачений емальований бак, покритий склокерамічним шаром, об’ємом 80 літрів.

Також для швидкого нагрівання води у водонагрівачі використовується два сухих ТЕНи, які мають сумарну потужність у 2 кВт. Встановити агрегат можна тільки у вертикальному положенні.

У бойлері передбачений механічний тип управління, завдяки чому можна вибрати потрібний режим для підігріву води. Наприклад, можна вибрати захист від замерзання, коли вода прогрівається до 10 С, комфортний режим, де температура води досягає 30 С, також можна вибрати ЕКО з температурою 50 градусів або виставити максимальну — 75 С.

Магнієвий анод запобігає утворенню накипу. Варто відзначити, що на поверхні колб в яких заховані ТЕНи, утворюється мінімальна кількість накипу завдяки великій поверхні й невисокій температурі кожуха.

У бойлері передбачений захист від перегріву, тобто, коли вода досягне 85 С, тоді робота ТЕНа буде автоматично відключена.

Gorenje-хороший бойлер, який має якісну теплоізоляцію, завдяки чому вода довгий час не втрачає свого тепла та економиться споживання електроенергії. Варто відзначити, що завдяки наявності сухого ТЕНа термін експлуатації агрегату збільшується в кілька разів.

Висновок

  • Якщо ви не знаєте, як вибрати бойлер, на які параметри варто звернути увагу, а також яким виробникам віддати перевагу, тоді варто довіритися створеному рейтингу наших кваліфікованих фахівців.

img 2

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі