Теми статей
Обрати теми

Тривалість робочого тижня інструктора з праці

Редакція ОП
Відповідь на запитання

Т

ривалість робочого тижня інструктора з праці

 

Ганна ХОРОШКО, головний спеціаліст Головного управління праці та соціального захисту населення Харківської облдержадміністрації

 

Яка тривалість робочого тижня інструктора з праці та який йому встановлюється тарифний розряд, якщо він працює в дитячому санаторії? На посаду інструктора з праці прийнято працівника з педагогічною освітою.

(Одеська обл.)

 

Відповідно до

Класифікатора професій ДК 003:2005 інструктор з праці належить до професіоналів у галузі навчання.

Згідно з

додатком 9 до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26.09.2005 р. № 557 інструктору з праці встановлюється 7 — 10-й тарифний розряд залежно від категорії. Тарифні розряди встановлюються за наслідками атестації відповідно до кваліфікаційних вимог.

Що стосується тривалості робочого тижня, то згідно з наказом Міністерства праці та соціальної політики України «Про встановлення тривалості роботи та педагогічного навантаження для окремих категорій працівників закладів та установ соціального захисту населення» від 12.02.2007 р. № 44 інструкторам з праці тривалість роботи встановлена 40 годин на тиждень.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі