Теми статей
Обрати теми

Надбавка за вислугу років фельдшеру-лаборанту санітарно-епідеміологічної служби

Редакція ОП
Відповідь на запитання

Надбавка за вислугу років фельдшеру-лаборанту санітарно-епідеміологічної служби

 

Анжела КУПЛИВАНЧУК, начальник відділу нормування та оплати праці, роботи з місцевими бюджетами та планування і фінансування централізованих заходів Департаменту фінансово-ресурсного забезпечення Міністерства охорони здоров’я України

 

Чи має право фельдшер-лаборант санітарно-епідеміологічної служби на зарахування часу роботу в лікарні до стажу, який дає право на вислугу років?

(м. Дніпропетровськ)

 

Порядком виплати надбавки за вислугу років посадовим особам державної санітарно-епідеміологічної служби України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.08.2009 р. № 910

(далі — Порядок), передбачено виплату надбавок за вислугу років посадовим особам державної санітарно-епідеміологічної служби, до яких належать головні державні санітарні лікарі та їх заступники, лікарі-гігієністи, лікарі-епідеміологи, лікарі-бактеріологи, лікарі-вірусологи, лікарі-паразитологи, лікарі-дезінфекціоністи, лікарі-санологи, біологи, ентомологи, лаборанти з вищою освітою, помічники лікарів, фельдшери-лаборанти (лаборанти), медичні сестри, інструктори, крім тих, що мають право на виплату надбавки за тривалість безперервної роботи (п. 2 Порядку).

Згідно з

п. 3 Порядку посадовим особам санітарно-епідеміологічної служби України до стажу роботи, який дає право на встановлення надбавки за вислугу років, включається час роботи в державній санітарно-епідеміологічній службі України, відповідних закладах СРСР та союзних республік СРСР.

Отже, посадовим особам санітарно-епідеміологічної служби України, до яких згідно з

п. 2 Порядку належать фельдшери-лаборанти, до стажу роботи, який дає право на встановлення надбавки за вислугу років, час роботи в інших державних та комунальних закладах охорони здоров’я не включається.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі