Теми статей
Обрати теми

Визначення стажу для надбавки за вислугу років медпрацівнику

Редакція ОП
Відповідь на запитання

Визначення стажу для надбавки за вислугу років медпрацівнику

 

Лідія ГАВРИЛЕНКО, головний спеціаліст з питань соціально-економічного захисту ЦК Профспілки працівників охорони здоров’я України

 

Лікар надав довідку про роботу на посаді медичної сестри під час денної форми навчання у медичному університеті. Чи зараховується цей період роботи до стажу, що дає право на надбавку за вислугу років?

(м. Запоріжжя)

 

Порядок виплати надбавки за вислугу років медичним працівникам закладів охорони здоров’я затверджено

постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку виплати надбавки за вислугу років лікарям і фахівцям з базовою та неповною вищою освітою державних та комунальних закладів охорони здоров’я» від 29.12.2009 р. № 1418.

Згідно з

п. 7 цього Порядку надбавка за вислугу років виплачується щомісяця за фактично відпрацьований час за основним місцем роботи та за сумісництвом. Робота, яка поєднується з денною формою навчання у закладі вищої освіти, не є сумісництвом і оформлюється за трудовим договором з оплатою на загальних підставах.

З огляду на викладене, особам, які під час навчання у медичних вищих навчальних закладах працювали на посадах медичних сестер у комунальних закладах охорони здоров’я,

період цієї роботи зараховується до стажу для встановлення надбавки за вислугу років.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі