Теми статей
Обрати теми

Визначення посадового окладу головного бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу охорони здоров'я

Редакція ОП
Відповідь на запитання

Визначення посадового окладу головного бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу охорони здоров’я

 

Лідія ГАВРИЛЕНКО, головний спеціаліст з питань соціально-економічного захисту ЦК Профспілки працівників охорони здоров’я України

 

Відділ охорони здоров’я районної державної адміністрації обслуговує сільські дільничні лікарні, амбулаторії, фельдшерсько-акушерські та фельдшерські пункти всього району.

Як правильно встановити посадовий оклад головного бухгалтера централізованої бухгалтерії такого відділу?

(м. Охтирка, Сумська обл.)

 

Умови оплати праці працівників централізованих бухгалтерій, створених при місцевих державних адміністраціях, регулюються постановою Кабінету Міністрів України «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» від 30.08.2002 р. № 1298.

Діапазон тарифних розрядів за Єдиною тарифною сіткою для працівників таких централізованих бухгалтерій визначається згідно з п. 4 розд. ХІ додатка 2 до зазначеної постанови:

— для головного бухгалтера — 6 — 10 тарифні розряди;

— для керівника групи обліку — 6 — 8 тарифні розряди.

Пунктом 4 цієї постанови керівникам місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, при яких створені централізовані бухгалтерії, надано право в межах фонду заробітної плати:

— встановлювати працівникам конкретні розміри посадових окладів, доплат і надбавок до них;

— надавати працівникам матеріальну допомогу, у тому числі на оздоровлення, в сумі не більше ніж один посадовий оклад на рік, крім матеріальної допомоги на поховання;

— затверджувати порядок і розміри преміювання працівників відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи у межах коштів на оплату праці.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі