№18/1

Оплата праці, вересень, 2018/№ 18/1 спецвипуск Інші номери журналу ›
  • Строковий трудовий договір і збереження гарантій за військовослужбовцем — вердикт Верховного Суду Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком українців. Нині ця тема є особливо актуальною. І, звичайно ж, держава забезпечує соціальний захист громадян України, які перебувають на службі у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, а також членів їх сімей.
  • Трудове життя в період випробувального строку Жоден тест, рекомендація або співбесіда не замінять тієї інформації про професійну придатність новачка, яку можна отримати в перші місяці його роботи в установі. Саме тому в трудовий договір може включатися умова про те, що працівникові встановлений випробувальний строк. Проходження випробування супроводжується певними кадровими тонкощами. Також не слід забувати і про закінчення випробувального строку, за підсумками якого роботодавець приймає одне з рішень: працівник продовжує працювати чи підлягає звільненню. Дізнатися більше про «життя» після встановлення випробувального строку вам допоможе ця стаття.
  • Як управляти командною творчістю Сучасний світ — мінливий, непостійний, словом, дивний і не завжди затишний світ. Він вимагає від людей і організацій нових, нетривіальних, свіжих рішень. Але де їх узяти? Як організувати роботу команди так, щоб творчість здійснилася, щоб ідеї народжувалися, розвивалися й втілювалися в життя? Знайти відповіді на поставлені запитання покликана ця стаття. Давайте розберемося, як влаштована колективна творчість узагалі, що їй властиве, ну і, звичайно ж, як можна ефективно управляти цим процесом.
  • Перелік святкових днів, професійних і міжнародних свят у жовтні 2018 року
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі