Теми статей
Обрати теми

Осінній призов на військову службу стартує 1 жовтня

Згідно з Указом Президента від 24.02.2021 р. № 71/2021 з 1 жовтня 2021 року розпочинається осінній призов громадян на строкову військову службу.

Нагадаємо: на строкову військову службу призиваються придатні для цього за станом здоров’я чоловіки віком від 18 до 27 років, приписані до призовних дільниць, і такі, що не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу. Строк проходження строкової військової служби становить:

• для солдатів і матросів, сержантів і старшин, що проходять строкову військову службу у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, — до 18 місяців;

• для осіб, які на момент призову на строкову військову службу мають ступінь вищої освіти магістр, — до 12 місяців.

Зауважимо: як і раніше, військовослужбовці строкової військової служби до виконання бойових завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил не залучаються!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі