Теми статей
Обрати теми

Актуальне запитання. Щодо одночасного обміну паспорта ГУ і оформлення закордонного паспорта

Прошу надати механізм отримання такої послуги: обмін паспорта ГУ і одночасне оформлення закордонного паспорта.

Відповідь було надано департаментом муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради в листі від 15.06.2022 № 01-13/853.

Отже…

Ваше звернення щодо надання механізму отримання послуги одночасного оформлення ід-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон людині з інвалідністю зі слуху розглянуто в межах наданих повноважень та опрацьовано департаментом муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради.

Інформуємо Вас, що послуга одночасного оформлення ід-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон доступна для осіб старше 16 років. Для отримання послуги потрібно надати внутрішній паспорт громадянина України, який підлягає обміну, ідентифікаційний код, свідоцтво про шлюб aбo про розлучення (у разі необхідності та наявності), паспорт для виїзду за кордон (якщо такий оформлювався раніше), квитанції про сплату адміністративного збору. У разі оформлення документів у термін, що не перевищує 20 робочих днів, сплачується 372 грн та 733 грн, у разі оформлення документів у термін, що не перевищує 7 робочих днів, сплачується 498 грн та 1085 грн (на час дії воєнного стану строки надання адміністративних послуг cyб’єктами можуть не відповідати тим, які визначено законодавством).

<…>

Також повідомляємо, що відповідно до Закону України від 21.03.1991 № 875-XII «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні» особи з інвалідністю, діти з інвалідністю та особи, які супроводжують осіб з інвалідністю першої групи aбo дітей з інвалідністю, мають право на позачергове обслуговування на підприємствах, в установах та організаціях ycix форм власності та підпорядкування, які надають будь-які послуги населенню.

Директор департаменту Марина ГУРСЬКА

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі