Теми статей
Обрати теми

Стіл франчайзингових пропозицій

Редакція ВД
Довідкова інформація

Стіл франчайзингових пропозицій

 

«LEFUTUR»

Мережу магазинів «LEFUTUR», засновану у грудні 2001 року, було створено як першу в Росії мережу магазинів дивовижних речей. Спеціалізація «LEFUTUR» — речі «з родзинкою»: кумедні сувеніри, незвичайні подарунки, а також «серйозні» товари, створені із застосуванням новітніх технологічних досягнень.

Свою міжнародну франчайзингову діяльність компанія започаткувала у 2003 році. А перший франчайзинговий магазин «LEFUTUR» в Україні відчинив свої двері у 2006 році.

 

Інформація про франшизу

Первісний внесок —

10000 USD .

Необхідний початковий капітал —

50 000 USD.

Сервісна плата —

відсутня.

Рекламний пай —

компенсація витрат на рекламу франчайзі — 25 %.

 

Додаткова інформація

«LEFUTUR» — перша та єдина в Росії і Україні мережа магазинів дивовижних речей. Технологічність, поєднання функцій, оригінальний зовнішній вигляд, що епатує, а також інтрига, закладена в самій речі, забезпечує високу конкурентну перевагу. Компанія надає готову модель успішного бізнесу, забезпечує комплексну підтримку своїм партнерам з питань його організації та ведення.

 

Перша всеукраїнська прокатна компанія «АВТО-Драйв»

Компанія почала надавати послуги з прокату автомобілів у 2004 році.

У 2005 році було організовано перше франчайзингове підприємство. У 2007 році кількість об'єктів у мережі становило 12, а у 2008 році компанія планує подвоїти число франчайзі.

 

Інформація про франшизу

Первісний внесок —

2000 USD .

Необхідний початковий капітал —

10000 — 15000 USD.

Сервісна плата —

100 USD.

Рекламний пай —

до 5 %.

Строк окупності —

1—2 роки .

 

Підтримка франчайзі

Компанія надає в користування юридичну базу, економічні розрахунки, Інтернет-ресурс, клієнтську базу, надає інформаційну, консультативну та аналітичну підтримку. Проводить навчання персоналу, загальні рекламні кампанії, забезпечує необхідною рекламною поліграфічною продукцією. Компанія також дбає про безпеку франчайзі та надає можливість спілкування з партнерами національного рівня.

 

Додаткові послуги

Підтримка парків суміжних областей, послуга «one way» (клієнт може повернути автомобіль у будь-якому представництві); безпека; продаж окремих марок авто- та мототехніки, а також запчастин за спеціальними цінами. Франчайзі набуває ексклюзивне право провадити прокатну діяльність під ТМ «АВТО-Драйв», а також організовувати субпредставництва на території області.

Перевага надається обласним центрам.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі