Теми статей
Обрати теми

ДПС «Захист звітності»: перша допомога

Редакція ВД
Стаття

ДПС «Захист звітності»: перша допомога

Багато хто з підприємців успішно відправляє звіти через програму ДПС «Захист звітності» (далі — ДПС «ЗЗ»), незважаючи на те, що номінально вона припинила функціонувати ще в минулому році. В інших же відправити звіт через цю програму ніяк не виходить. У чому причина? І що робити з цією програмою: видалити з комп’ютера чи поки що не чіпати?

Давайте розбиратися.

Віталіна МІРОШНИЧЕНКО, консультант газети «Власне Діло»

 

Найголовніше, що потрібно з’ясувати: програма ДПС «ЗЗ» працює лише зі старими ключами (ЕЦП). Старі ключі — це ті, які отримані до 01.01.2014 р. Тому у щасливих володарів старих ключів звіти відправляються успішно.

Якщо ж підприємець отримав ключі після 01.01.2014 р., то він не зможе відправити звіт через цю програму. Але її можна використовувати для розшифровки квитанцій, отриманих при відправленні звітів з інших програм (якщо ці самі програми відправки ЕЗ некоректно читають квитанції).

 

img 1

img 2

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі