Теми статей
Обрати теми

При реєстрації випуску цільових облігацій урядовці, визначаючи вартість будівництва, орієнтуються на кошторисні дані

Редакція ББ
Лист від 03.11.2008 р. № 11/02/20376

При реєстрації випуску цільових облігацій урядовці, визначаючи вартість будівництва, орієнтуються на кошторисні дані

 

Лист ДКЦПФР від 03.11.2008 р. № 11/02/20376

 

<...>

 

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку (далі —

Комісія) на депутатське звернення <...> у межах компетенції повідомляє таке.

Відповідно до

п. 3 ст. 7 Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок» емітент у порядку, установленому Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, може розміщувати відсоткові, цільові та дисконтні облігації.

Реєстрація емісії

облігацій підприємств здійснюється відповідно до Положення про порядок здійснення емісії облігацій підприємств та їх обігу, затвердженого рішенням Комісії від 17.07.2003 р. № 322 (у редакції рішення Комісії від 26.10.2006 р. № 1178), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30.01.2007 р. за № 81/13348, зі змінами та доповненнями (далі — Положення).

Відповідно до

п.п. 4 п. 2, п. 3 глави 2 Положення для реєстрації випуску цільових облігацій, випуску та проспекту емісії цільових облігацій, виконання зобов’язань за якими передбачається об’єктами житлового будівництва, до Комісії у складі пакета документів на реєстрацію подається, зокрема, нотаріально засвідчена копія рішення про затвердження проектної документації.

Згідно з

п. 4 глави 2 розділу III Положення загальна номінальна сума емісії цільових облігацій, виконання зобов’язань за якими передбачається об’єктами житлового будівництва, для фінансування будівництва яких залучаються грошові кошти від фізичних та юридичних осіб через розміщення облігацій, не може перевищувати вартість будівництва об’єкта, яким забезпечується виконання зобов’язань за цільовими облігаціями, за затвердженою проектною документацією.

Підсумовуючи вищевикладене, <...>

загальна номінальна сума емісії цільових облігацій, виконання зобов’язань за якими передбачається об’єктами житлового будівництва, не може перевищувати вартість будівництва зазначеного об’єкта за затвердженою проектною документацією.

 

Голова Комісії А. Балюк

 

Коментар

до цього листа див. на с. 14 цього номера газети «Будівельна бухгалтерія».

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі