Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

24 серпня — День Незалежності України!

20 років тому Верховна Рада України постановою від 20.02.92 р. № 2143-XIIпроголосила цей день Днем Незалежності України, установивши його державним загальнонародним святом України! Акт проголошення незалежності України від 24.08.91 р. було затверджено 1 грудня 1991 року всенародним голосуванням. А причиною цього, як ми пам'ятаємо, став серпневий путч (19 — 21 серпня 1991 року), що призвів до радикальних змін у країні в цілому та до безповоротного прискорення розпаду СРСР зокрема.

Сьогодні, 20 років потому, ми будуємо сильну й демократичну державу зі своєю Конституцією, своїм урядом і своїм нормативно-правовим полем. Важко сказати, що було б, якби тоді, у далекому 1991 року, усе склалося не так, а інакше. Це доля істориків та політологів.

Ми ж, у свою чергу, будучи насамперед щирими патріотами нашої держави, вітаємо всіх співгромадян з насправді великим святом — Днем Незалежності!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі