Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Позаду гарячий звітний період… Декларації з податку на прибуток та з ПДВ здано, інші обов'язкові звіти також подано. Здавалося б, можна зітхнути з полегшенням. Проте не варто, як мовиться, розслаблятися. Намагайтеся тримати себе в постійному тонусі — і успіх в майбутньому вам гарантовано!

До речі, про успіх... Як його досягти та що потрібно робити, щоб вас завжди супроводжував успіх, читайте на с. 48 сьогоднішнього номера нашої газети.

Також із цього номера ви дізнаєтеся, як поводитися під час проведення планової податкової перевірки, щоб відчувати себе «у своїй тарілці» (с. 23). Стаття про облікові нюанси щодо основних засобів — це хороший привід для систематизації знань, що вже є на практиці з часів дії ПК. Щодо відображення витрат, які потрапляють до собівартості, то це питання, як і раніше, залишається актуальним, у чому ви можете самі переконатися зі статті на с. 10.

Темою цього номера можна назвати «будівельні ліцензії» і все, що з ними пов'язане (с. 28). Ураховуючи кількість запитань, що надходять до нашої редакції, ця тема — поза конкуренцією. Незважаючи на певну законодавчу «усталеність» щодо цього, вона як завжди непокоїть наших будівельників, займаючи лідируючу позицію серед тематики решти гарячих запитань, що надійшли до нашої редакції.

Отже, пишіть нам (звичайною й електронною поштою), телефонуйте, — наші лінії відкриті для вас.

Бажаємо всім успіху та натхнення!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі