Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Напевно, кожен із нас колись та запізнювався. Хтось — на роботу, ділову зустріч або взагалі на нараду, хтось — на побачення або до театру, хтось — на електричку або ще гірше — на потяг чи літак. Хоча тут ще не відомо, що гірше: запізнитися на потяг чи на роботу? І справа не в тому, що в когось більше чи менше часу; часу в усіх однаково: 24 години на добу, тобто 1440 хвилин, а це — аж 864000 секунд. Як бачимо, часу не так уже й мало! Секрет усіх, хто вміє не запізнюватися, — у самоорганізації!

Тому, якщо вам притаманна така риса, як систематичне запізнення до наміченого часу або запізнення у плані здійснення будь-яких дій щодо якогось суб’єкта чи об’єкта (наприклад, дотриматись слова, даного собі, та присвятити собі особисто певну кількість часу на день (тиждень, місяць, рік) для самореалізації: навчитися малювати, танцювати, вишивати тощо, тобто тому, що надаватиме вам безмежну радість і духовну насолоду, — тому, на що, як завжди, не вистачає грошей та/або часу), ми рекомендуємо навчитися цінувати свій час: як робочий, так і особистий. У цьому вам допоможе хронометраж дня.

А встигнути зробити все на роботі вам допоможе наша газета «Будівельна бухгалтерія», яка крокує в ногу з усіма останніми змінами законодавства, яка сповнена в буквальному розумінні слова сучасними віяннями та підходами у сфері організації обліку в будівництві.

Ми раді співпрацювати з вами та для вас! Бажаємо вам успіху!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі