Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Що таке щастя?

Щастя — це... І тут кожен з нас замислюється, плекаючи свої мрії та сподівання. Для кожного, безумовно, щастя має своє визначення. Але, беззаперечно, і тут ви зі мною погодитеся, кожна людина хоче бути повноцінною, радісною та здоровою.

Щастя оспівують у романсах і серенадах, йому присвячено безліч книг, кінофільмів, поем, балад, казок і навіть легенд. Але дати точне визначення щастя, мабуть, ніхто не може...

Недавно я натрапила на книгу «Перехрестя» одного нашого співвітчизника, Володимира Чепового. У ній наголошувалося, що потрібно бути щасливим попри будь-які обставини. І не важливо, скільки вам років, який тягар помилок та розчарувань ви несете, — ніколи не пізно почати жити повним життям і навчитися бачити сенс життя. А щоб бути щасливим, потрібно виконувати лише три пункти: бути щасливим завжди та в усьому, народити дітей і навчити їх мистецтву щастя.

Володимир Чеповий розробив власну гіпотезу сенсу життя та формули щастя, яку спільно з Ганною Ясною описав у книзі «Перехрестя»:

«…У кожного з нас є своя кількість життєвих перехресть, і тільки від нашого вибору, куди на них звернути, залежить не лише наше подальше життя, а й долі наших дітей. Будьте вкрай уважні на кожній точці перетину і не поспішайте звернути, але й не особливо зволікайте з рішенням — інколи зволікання буває подібним до смерті».

Бажаємо вам щастя та великоднього настрою!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі