Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Чи давно ви мріяли? Або запитаю інакше: як часто ви дозволяєте собі мріяти? І що ви робите для здійснення цих мрій?

Зупиніться… та подивіться, як ви живете. Чим ви стурбовані та які думки ви дозволяєте собі генерувати? Я недаремно застосувала тут слово «дозволяєте», бо саме від наших думок залежить наше майбутнє.

Народна мудрість свідчить: «Думка породжує дію, дія породжує вчинок, вчинок породжує звичку, звичка породжує характер, а характер породжує долю».

Тут, звичайно, ви можете заперечити: мовляв, які мрії можуть бути, якщо наше з вами законодавство — це перманентна непостійність, у ньому щось постійно змінюють, додають чи навпаки. Але ж і наше з вами життя теж змінюється.

У китайському трактаті Сунь-цзи «Мистецтво війни» зазначено, що люди страждають не від того, що відбувається, а від їх ставлення до того, що відбувається. Тому в будь-якій ситуації головне — змінити своє ставлення до тієї чи іншої події. І замість того, щоб засмутитися, варто посміхнутися, сказавши собі: «ОК! Це навіть на краще! Значить, мій життєвий досвід багатший, а я мудріший».

Озирніться навколо — світ прекрасний та дивовижний, просто потрібно трохи, зовсім трішечки в це повірити.

Бажаємо вам весняного настрою та більше позитиву у вашому житті!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі