Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

«За тим, що ви вважаєте своєю найбільшою проблемою, може приховуватися найбільший УСПІХ». Із цим твердженням, що належить Брайану Трейсі, можна не погодитися або, навпаки, сприйняти його як догму — все залежить від того, ЩО ви в цьому бачите або хочете побачити. Адже, мабуть, ніхто не заперечуватиме той факт, що кінець чогось (якоїсь події, дії) є початком чогось іншого (події, дії).

Узяти хоча б період виникнення і становлення нашої держави, а саме серпень 1991 року — той момент, коли було проголошено незалежність України. Поштовхом для цієї події на той час був державний переворот у СРСР, одній із наймогутніших держав світу.

Адже якби тоді не було легендарного путчу (19 — 21 серпня 1991 року), можливо, не було б сьогодні й України саме в тому форматі, в якому вона є тепер. Тож саме розпад СРСР і став початком для формування України як держави самостійної та самодостатньої.

І можна довго розмірковувати про те, що для нас було б краще: залишитися тоді у складі, наприклад, Російської Федерації або ніколи більше не брати участі у «спільному управлінні державною системою з Кремля» — усе це ми віддаємо на відкуп нашим історикам і політологам… Адже що не кажи, а жити нам потрібно тут і зараз.

Тому як щирі патріоти нашої держави ми вітаємо всіх співгромадян з великим святом — Днем Незалежності!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі