Теми статей
Обрати теми

Продовження «будівельної» ліцензії

Редакція ББ
Відповідь на запитання

Продовження «будівельної» ліцензії

 

Ми займаємося обстеженням технічного стану будівельних конструкцій. Настав час продовжувати ліцензію. У нашому штаті є кваліфіковані працівники для цього виду діяльності, але немає своєї лабораторії. Нам сказали, що тепер це буде головною причиною, з якої нам відмовлять у ліцензії. Чи правда це?

 

Так, це дійсно так. Підставою є норма п.п. 9.2.3 Ліцензійних умов здійснення господарської діяльності в будівництві, пов'язаної із створенням об'єктів архітектури, затверджених наказом Мінрегіонбуду від 27.01.2009 р. № 47, згідно з якою (далі цитуємо):

«...для виконання робіт з обстеження і оцінки технічного стану будівельних конструкцій будівель, споруд та інженерних мереж (визначення параметрів і характеристик матеріалів і конструкцій із застосуванням спеціального устаткування, приладів та апаратури на об'єктах і в лабораторіях) необхідна наявність власних:

атестованої лабораторії з визначенням галузі акредитації відповідно до видів випробувань, устаткування для відбору зразків...».

 

Олександра Українець

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі