Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Не за горами подання Податкової декларації з податку на прибуток за I півріччя 2012 року. Граничний строк її подання припадає на 9 серпня. Часу в нас із вами ще досить для того, щоб не поспішаючи підготувати цей звіт. Оскільки найбільшу кількість питань викликає заповнення Додатка ОК до цієї податкової декларації, сьогодні ми розглянемо порядок його заповнення, виходячи з останніх роз'яснень податкових органів (с. 22).

Про заставні операції, їх особливості відображення в обліку будівельних підприємств читайте на с. 13 нашого видання.

Є також новини щодо сфери узаконення самочинного будівництва. Адже в березні цього року ВCСУ було прийнято спеціальний документ, спрямований на узагальнення й вироблення єдиного підходу в судовій практиці з легалізації самобудів. Це розглянуто на с. 30.

Також у цьому номері «ББ» продовжується розпочата в минулих номерах тема «Нікчемність правочинів: податківці проти платників податків». З нею ви можете ознайомитися на с. 40.

Цікавим на сьогодні, як завжди, залишається питання щодо діяльності ОСББ, а саме: чи може ОСББ виступати замовником будівництва (с. 47).

І пам'ятайте: «Будівельна бухгалтерія», зважаючи на ваші побажання, тепер виходить у друкованому (на папері) та електронному форматах. З електронною версією «Будівельна бухгалтерія» можна ознайомитися тут: www.e.factor.ua

Бажаємо вам успіху!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі