Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Я не вважаю себе любителькою подивитися телевізор... Ну пробачте, не подобається мені це. І справа тут зовсім не в самому «ящику», а в тому, ЯК нам подають інформацію: крізь призму визначеної кимось ідеології з нескінченною рекламою.

Але зовсім недавно я випадково натрапила на програму «Ревізор» з її насправді талановитою ведучою Ольгою Фреймут. Мене вразило ТЕ, про що вона розповідає в цій програмі, та ЯК вона це робить, а головне — НАВІЩО? До чого я все це кажу?

А до того, що було б чудово, якби у нас хтось зробив подібну передачу, але вже не з перевірками закладів громадського харчування на предмет їх відповідності санітарним нормам та правилам, а відповідності до нашого законодавства. Щоб були перевірка та результат перевірки з телевисновком від подібних «ревізорів», після закінчення якої наші закони, постанови та накази отримуватимуть у народу відповідну оцінку — схвалення чи несхвалення. І, можливо, наші законодавці будуть відповідальніше підходити до виконання своїх трудових обов’язків і пам’ятатимуть, що саме народ здійснює владу через органи держвлади та органи місцевого самоврядування (і аж ніяк не навпаки). Принаймні, саме так записано у нас в Конституції.

На завершення я дозволю собі трохи перефразувати вислів Ольги Фреймут: «Не ходіть по інших журналах. Залишайтеся з нами! Я вас дуже люблю!»

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі