Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Фраза «Праця ушляхетнює людину» з кінофільму Леоніда Гайдая «Діамантова рука» відома, мабуть, кожному з нас. Режисер цієї радянської ексцентричної комедії, знятої у 1968 році, — насправді геніальна людина. Він зміг художнім способом змалювати всю красу життєвих перипетій так, що цілі покоління переглядають не лише цей, а й інші його фільми-шедеври, що не втрачають своєї актуальності з часом.

Узагалі про працю говорити можна довго. Ось, наприклад, говорять ще, що можна нескінченно довго дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і як інша людина працює. Але чи так це?

А як вважає Халіль Джейран, «праця — це любов, яку можна побачити. І якщо ти можеш працювати без любові, а тільки з відразою, буде краще, якщо ти залишиш роботу, сядеш біля храмової брами та проситимеш милостиню в тих, хто працює з радістю» (http://www.livelib.ru/author/18586/quotes). Цікава точка зору, чи не так?

Отже, шановні читачі, ми можемо довго й наполегливо обговорювати, що таке праця і що та хто її ушляхетнює. J Але давайте не забувати про нашу безпосередню з вами роботу. Минулого тижня Верховна Рада прийняла низку нормативно-правових документів, що додадуть нам роботи, повірте, не на один робочий день. Про це читайте в нашій рубриці новин. До того ж на ваш запит ми надаємо в поточному номері матеріал про обшуки та виїмки на будівельному підприємстві згідно з новим КПК, який, до речі, набере чинності вже з 19 листопада цього року.

Отже, залишайтеся з нами — і нехай ваша праця приносить вам справжнє задоволення.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі