Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Недавні зміни, унесені Законом України від 24.05.2012 р. № 4834-VI до Податкового кодексу України, серед іншого «зачепили» й виплати за роз’їзний характер праці, що активно використовуються в будівельній галузі. Тому в сьогоднішньому номері ми розповімо про порядок оформлення та обліку таких виплат (с. 17).

Також у цьому номері розглядаються правові та податкові аспекти договорів пайової участі в будівництві та інвестиційних договорів, що є досить поширеними на практиці способами інвестування та фінансування будівництва (с. 23).

НП на будівництві через нещасний випадок — безумовно неприємна тема, однак якщо вже так сталося, слід діяти відповідно. Докладніше про це читайте на с. 29.

Чи може ОСББ побудувати новий будинок, як оподатковуватимуться внески членів ОСББ, яких умов та обмежень потрібно при цьому дотримуватися? Відповіді на ці та інші запитання розглянуто в нашій статті на с. 35.

Як бачите, роботи у нас із вами чимало. Але, як говорив Стів Джобс, є лише один спосіб виконати велику роботу — полюбити її. До чого я вас усіх і закликаю!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі