Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

«Думка — початок усього. І думками можна управляти. І тому головна справа вдосконалення — працювати над думками» (Л. М. Толстой).

Сьогоднішній номер ми підготували так, щоб максимально допомогти вам у роботі, при цьому намагаючись не відволікати вас від ваших думок і щоденно-трудових обов’язків…

Доволі тривалий час у ЗМІ обговорюється питання про умови пайової участі замовників будівництва в розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту. Тема ця не нова, але через нечітко прописане законодавство можна сказати, що сьогодні вона посіла провідне місце в рейтингу проблемних, і ми про це вже неодноразово писали.

Зовсім недавно Мінрегіонбуд на своєму сайті виклав примірну форму договору про пайову участь замовників будівництва. Наскільки це ефективно, сьогодні говорити ще зарано, але те, що це змінить ситуацію, — це вже точно. Наші думки із цього приводу див. на с. 7.

Крім того, у сьогоднішньому першому осінньому номері «ББ» можна прочитати про легалізацію «самобудів» фізичними особами, процедура якої в липні зазнала нехай незначних, але змін (с. 42 ), про форварди у будівництві (с. 20) та як на практиці зараз вирішуються питання з кадастровими номерами на землю (с. 26).

А щоб трішки відпочити і змінити хід своїх думок, ми запрошуємо вас заглянути на сторінку для душі, де ви зможете познайомитися зі стародавньою китайською технікою масажу пальців рук.

Бажаємо вам гарних думок — світлих і позитивних!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі