Теми статей
Обрати теми

Колонка редактора

Редакція ББ
Колонка редактора

Юлія Ляшенко, головний редактор

 

Осінь упевнено вступає в свої права, усе відчутніше віддаляючи від нас спекотне літо, готуючи до морозної, проте не менш чудової пори року — зими. Позаду рафтінг, джипінг, польоти на парапланах тощо — тобто все те, що, як правило, супроводжує активний літній відпочинок... Хоча, можливо, це було не в усіх: деякі з нас віддають перевагу спокійному проводженню часу своєї відпустки, наприклад, зеленому туризму, а деякі мріють подорожувати до далеких екзотичних країн... Що ж, тут, як мовиться, кожен Івась має свій лас! Утім, відпустка має властивість закінчуватися, і ми повертаємося до трудових буднів, де кожен день вимагає нашої уваги, аналізу та активних дій.

У цьому вам допоможе наша «Будівельна бухгалтерія». Сьогодні ми розповімо, як діяти, якщо у вас на будмайданчику ростуть не потрібні дерева, що робити при анулюванні реєстрації платника ПДВ, як відображати проценти за кредитом під цінні папери, про що свідчать останні поправки до Закону про ІСІ.

І, звісно, ми ознайомимо вас зі скандальними консультаціями податківців з ЄБПЗ щодо касового методу для будпідряду.

Вдалого вам дня, неспішного обмірковування та твердого прийняття рішень!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі