Нормативний акт Про Державний бюджет України на 2016 рік

Стаття 5

Звертаємо вашу увагу на те, що цей документ є застарілим. Редакція сайту не рекомендує його використовувати.
Редакції
Зміни документа за роками
Друк
Автор : Верховна Рада України

Визначити на 31 грудня 2016 року граничний обсяг державного боргу в сумі 1.501.479.663,5 тис. гривень та граничний обсяг гарантованого державою боргу в сумі 444.779.296 тис. гривень.

У разі відхилення офіційного курсу гривні до долара США на 31 грудня 2016 року від курсу, що застосовувався під час складання Державного бюджету України, допускається відхилення від граничного обсягу державного боргу і граничного обсягу гарантованого державою боргу на такий офіційний курс. Відповідно Кабінету Міністрів України до річного звіту про виконання цього Закону включити інформацію про відхилення показників державного боргу і гарантованого державою боргу на 31 грудня 2016 року від їх граничних обсягів, включаючи детальні розрахунки та пояснення щодо впливу офіційного курсу гривні до долара США на таке відхилення.

Реклама
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі