№27

Бюджетная бухгалтерия, июль, 2022/№ 27 Другие номера журнала ›
  • Порядок казначейського обслуговування: вивчаємо зміни Порядок виконання повноважень Держказначейською службою в умовах воєнного стану змінено. Пропонуємо розглянути ці зміни разом.
  • Передача-отримання майна: як показати в обліку? Управління освіти передає приміщення на баланс закладу дошкільної освіти (далі — ЗДО). Передачу майна оформлено Актом приймання-передачі ОЗ. Допоможіть розібратися з такими запитаннями: 1) чи потрібно ЗДО подавати Довідку про надходження в натуральній формі до органу Казначейства; 2) чи потрібно складати Акт введення в експлуатацію ОЗ; 3) як показати в обліку зарахування такого приміщення на баланс?
  • Відшкодування комунпослуг за час дислокації ЗСУ У зв’язку з війною підрозділи ЗСУ тимчасово дислокуються в різних будівлях. Хто має сплачувати за комунальні послуги, надані під час перебування таких військових підрозділів?
  • Облікова помилка попереднього кварталу: як виправити? У липні 2022 року бухгалтер виявив помилку при списанні пального за травень цього року. Зокрема, було завищено вартість списаного пального на суму 980 грн. Як правильно виправити помилку попереднього кварталу?
  • Поточний ремонт та обслуговування криниць: як провести закупівлі? Нерідко на балансі ОМС перебувають криниці, призначені для загального користування та споживання води населенням. Вочевидь, такі об’єкти потрібно постійно підтримувати в належному стані. А тому доводиться здійснювати їх поточний ремонт та обслуговування (очищення, дезінфекцію тощо). Як правильно закупити такі послуги в умовах воєнного стану? Розглянемо найцікавіші питання та запропонуємо варіанти їх розв’язання.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше