№11

Бюджетная бухгалтерия, март, 2022/№ 11 Другие номера журнала ›
  • Отримання «благодійки» в умовах воєнного стану Наразі багато територіальних громад по всій Україні отримують благодійну та гуманітарну допомоги. І нещодавно Кабмін встановив нові вимоги до обліку такої допомоги та звітування про її використання. На що варто звернути увагу передусім? Зараз пояснимо.
  • Закупівлі в умовах воєнного стану Кабмін постановою № 169* спростив для всіх замовників проведення закупівель товарів, робіт та послуг в умовах воєнного стану. Також на доповнення до цього документу з’явились роз’яснення Казначейства** та Мінекономіки***. Як замовникам здійснювати закупівлі в таких надзвичайно складних умовах? Пояснимо далі.
  • «Середня» мобілізованим: ТОП-10 запитань Однією з гарантій для мобілізованих працівників є збереження середнього заробітку за місцем роботи. За ким зберігати «середню»? Як правильно її обчислити? Чи потрібно оподатковувати? Про це і не тільки — далі.
  • Е-декларацію можна подати після закінчення війни Звісно, найголовніша проблема сьогодення — війна. А найважливіший обов’язок — боронити себе, свою родину та Батьківщину. Проте у хвилину тиші згадується і про інший обов’язок: електронне декларування для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Чи слід виконувати його під час воєнного стану? Відповімо далі.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше