№11

Бюджетна бухгалтерія, березень, 2022/№ 11 Інші номери журналу ›
  • Отримання «благодійки» в умовах воєнного стану Наразі багато територіальних громад по всій Україні отримують благодійну та гуманітарну допомоги. І нещодавно Кабмін встановив нові вимоги до обліку такої допомоги та звітування про її використання. На що варто звернути увагу передусім? Зараз пояснимо.
  • Закупівлі в умовах воєнного стану Кабмін постановою № 169* спростив для всіх замовників проведення закупівель товарів, робіт та послуг в умовах воєнного стану. Також на доповнення до цього документу з’явились роз’яснення Казначейства** та Мінекономіки***. Як замовникам здійснювати закупівлі в таких надзвичайно складних умовах? Пояснимо далі.
  • «Середня» мобілізованим: ТОП-10 запитань Однією з гарантій для мобілізованих працівників є збереження середнього заробітку за місцем роботи. За ким зберігати «середню»? Як правильно її обчислити? Чи потрібно оподатковувати? Про це і не тільки — далі.
  • Е-декларацію можна подати після закінчення війни Звісно, найголовніша проблема сьогодення — війна. А найважливіший обов’язок — боронити себе, свою родину та Батьківщину. Проте у хвилину тиші згадується і про інший обов’язок: електронне декларування для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Чи слід виконувати його під час воєнного стану? Відповімо далі.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі