№12

Бюджетна бухгалтерія, березень, 2022/№ 12 Інші номери журналу ›
  • Грошова допомога сім’ям загиблих: КПКВК та КЕКВ За яким КПКВК та КЕКВ надається грошова допомога сім’ям загиблих військовослужбовців? (запитання учасника групи Facebook «Спільнота бухгалтерів бюджетних установ»)
  • Робота Казначейства в умовах воєнного стану Незважаючи на надскладну ситуацію в країні, більшість розпорядників бюджетних коштів продовжують працювати. У багатьох із них виникають запитання щодо роботи підрозділів Держказначейської служби та взаємодії з ними. Як реєструвати бюджетні зобов’язання? Як проводити платежі? На ці та інші запитання відповімо в цьому матеріалі.
  • Харчуємо тероборону та переселенців: як списати продукти харчування? У закладі середньої освіти на базі харчоблоку організовано харчування тероборони та переселенців. Як правильно організовувати отримання та списання продуктів харчування? Як показати в бухобліку такі операції? (запитання учасника групи Facebook «Спільнота бухгалтерів бюджетних установ»)
  • Передаємо транспорт ЗСУ: оформлення в умовах воєнного стану Як правильно здійснити передачу транспортного засобу для підтримання бойової готовності ЗСУ та інших військових формувань в умовах воєнного стану? Як документально оформити таку передачу? Чи може установа, яка передає майно за таких умов, розраховувати на компенсацію його вартості, повернення тощо? Відповімо в цій статті.
  • Передача транспорту ЗСУ: як показати в обліку? Як правильно в обліку відобразити передачу автомобіля, який перебуває у комунальній власності, для потреб ЗСУ в умовах воєнного стану? (запитання учасника групи Facebook «Спільнота бухгалтерів бюджетних установ»)
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі