Теми статей
Обрати теми

Харчуємо тероборону та переселенців: як списати продукти харчування?

Матвєєва Вікторія, експерт журналу «Бюджетна бухгалтерія»
У закладі середньої освіти на базі харчоблоку організовано харчування тероборони та переселенців. Як правильно організовувати отримання та списання продуктів харчування? Як показати в бухобліку такі операції? (запитання учасника групи Facebook «Спільнота бухгалтерів бюджетних установ»)

У зв’язку із запровадженням воєнного стану більшість навчальних закладів зачинила свої двері. Але в багатьох із них їдальні та харчоблоки не припинили свою роботу. Зараз вони харчують членів територіальної оборони та тимчасово переміщених осіб. Звісно, самі навчальні заклади таких рішень не приймають. Ініціаторами забезпечення внутрішньо переміщених осіб та членів тероборони харчуванням у закладах освіти є ОМС або військові адміністрації. Тому їм і всі карти в руки. Поготів для цього вже давно існує законодавче підґрунтя.

Розглянемо класичний варіант.

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі