№9-10

Бюджетная бухгалтерия, март, 2022/№ 9-10 Другие номера журнала ›
  • Надбавка за складність: особливості встановлення У ЗФПО працює бухгалтер за сумісництвом на 0,5 ставки. Чи можна йому встановити надбавку за складність і напруженість у роботі? Якщо так, то на який термін? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • Відрядження новачка: оплачуємо правильно Водій сільради прийнятий на роботу 3 березня 2022 року. А з 9 по 11 березня його направлено у відрядження. Розмір окладу працівника становить — 3565 грн. Як оплатити період відрядження? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • Чи індексувати зарплату у березні 2022 року? Для більшості працівників бюджетної сфери з 1 грудня 2021 року та з 1 січня 2022 року були підвищені посадові оклади. Яка ситуація складається у зв’язку з цим із індексацією зарплати у березні 2022 року? Відповідь на це запитання — у нашій статті.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше