№9-10

Бюджетна бухгалтерія, березень, 2022/№ 9-10 Інші номери журналу ›
  • Надбавка за складність: особливості встановлення У ЗФПО працює бухгалтер за сумісництвом на 0,5 ставки. Чи можна йому встановити надбавку за складність і напруженість у роботі? Якщо так, то на який термін? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • Відрядження новачка: оплачуємо правильно Водій сільради прийнятий на роботу 3 березня 2022 року. А з 9 по 11 березня його направлено у відрядження. Розмір окладу працівника становить — 3565 грн. Як оплатити період відрядження? (запитання з електронної пошти редакції: bb@id.factor.ua)
  • Чи індексувати зарплату у березні 2022 року? Для більшості працівників бюджетної сфери з 1 грудня 2021 року та з 1 січня 2022 року були підвищені посадові оклади. Яка ситуація складається у зв’язку з цим із індексацією зарплати у березні 2022 року? Відповідь на це запитання — у нашій статті.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі