№43

Бюджетная бухгалтерия, ноябрь, 2022/№ 43 Другие номера журнала ›
  • Штатні розписи і тарифікації закладів освіти: хто затверджує? Хто має погоджувати та затверджувати штатні розписи і тарифікації закладів освіти (школи, дитячі садочки)?
  • Ані лишків, ані нестач: чи складати звіряльні відомості? Під час проведення інвентаризації в установі не було виявлено ані лишків, ані нестач. Чи необхідно у такому разі складати звіряльні відомості? Якщо так, то як правильно зазначити інформацію про відсутність розбіжностей: ставити прочерки чи залишати графи пустими?
  • Проживання, харчування і проїзд — за рахунок організатора: що відшкодовує роботодавець? Направляємо працівника у відрядження по Україні на три дні. При цьому приймаюча сторона бере на себе витрати на проїзд, проживання та харчування, про що зазначено у запрошенні. Які саме видатки маємо понести ми?
  • Техобслуговування котлів: чи можливо? Ми отримали котли за кодом класифікації доходів бюджету 25020100 «Благодійні внески, гранти та дарунки». Котли потребують технічного обслуговування. Чи може установа витрачати бюджетні кошти на їх обслуговування?
  • Виготовлення ПКД: як провести закупівлю? В установі заплановано видатки на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капремонт приміщення за КЕКВ 3132 на суму 187 тис. грн. Як правильно провести закупівлю такої документації? Чи можливо укласти прямий договір?
  • Списуємо зіпсоване/знищене: поради від Мінфіну Ми вже розповідали, як діяти установам, майно яких зруйновано або пошкоджено внаслідок бойових дій. Але бухгалтерська спільнота, звісно, хотіла «почути» думку Мінфіну з цього приводу. І от маємо лист Мінфіну*, присвячений порядку списання знищеного або зіпсованого майна у зв’язку зі збройною агресією РФ проти України. Що слід взяти на озброєння передусім, пояснимо далі.
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше