№43

Бюджетна бухгалтерія, листопад, 2022/№ 43 Інші номери журналу ›
  • Штатні розписи і тарифікації закладів освіти: хто затверджує? Хто має погоджувати та затверджувати штатні розписи і тарифікації закладів освіти (школи, дитячі садочки)?
  • Ані лишків, ані нестач: чи складати звіряльні відомості? Під час проведення інвентаризації в установі не було виявлено ані лишків, ані нестач. Чи необхідно у такому разі складати звіряльні відомості? Якщо так, то як правильно зазначити інформацію про відсутність розбіжностей: ставити прочерки чи залишати графи пустими?
  • Проживання, харчування і проїзд — за рахунок організатора: що відшкодовує роботодавець? Направляємо працівника у відрядження по Україні на три дні. При цьому приймаюча сторона бере на себе витрати на проїзд, проживання та харчування, про що зазначено у запрошенні. Які саме видатки маємо понести ми?
  • Техобслуговування котлів: чи можливо? Ми отримали котли за кодом класифікації доходів бюджету 25020100 «Благодійні внески, гранти та дарунки». Котли потребують технічного обслуговування. Чи може установа витрачати бюджетні кошти на їх обслуговування?
  • Виготовлення ПКД: як провести закупівлю? В установі заплановано видатки на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капремонт приміщення за КЕКВ 3132 на суму 187 тис. грн. Як правильно провести закупівлю такої документації? Чи можливо укласти прямий договір?
  • Списуємо зіпсоване/знищене: поради від Мінфіну Ми вже розповідали, як діяти установам, майно яких зруйновано або пошкоджено внаслідок бойових дій. Але бухгалтерська спільнота, звісно, хотіла «почути» думку Мінфіну з цього приводу. І от маємо лист Мінфіну*, присвячений порядку списання знищеного або зіпсованого майна у зв’язку зі збройною агресією РФ проти України. Що слід взяти на озброєння передусім, пояснимо далі.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі