Темы статей
Выбрать темы

Готуємось до опалювального сезону: як провести закупівлі?

Матвеева Виктория, эксперт журнала «Бюджетная бухгалтерия»
Початок опалювального сезону вже не за горами. Тож аби гідно підготуватись до нього, замовники здійснюють закупівлі необхідних товарів, робіт та послуг. Які саме закупівлі можуть бути пов’язані з підготовкою до опалювального сезону? Розглянемо «гарячі запитання» та запропонуємо варіанти їх розв’язання.

Які закупівлі можна пов’язати з підготовкою до опалювального сезону?

Які товари, роботи та послуги можна закупити для підготовки до опалювального сезону? У постанові № 169* такого переліку не наведено. Чи є спеціальний документ з цього питання?

* Постанова КМУ «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану» від 28.02.2022 № 169.

Зацікавленість замовників до закупівель, що здійснюється для підготовки до опалювального сезону, цілком зрозуміла. Адже замовники у разі здійснення закупівель для зазначених потреб можуть укладати прямі договори вартістю від 50 тис. грн. Така можливість передбачена в постанові № 169, і користуватись нею замовники можуть з 10.08.2022.

Але, як завжди Уряд, вимовив «а», але промовчав про «б». Жодним словом не пояснивши, закупівлі яких товарів, робіт та послуг слід вважати підготовкою до опалювального сезону.

Подпишитесь, чтобы открыть доступ к материалам Я уже
logo PRO PRO-доступ Неограниченный доступ ко всем закрытым материалам сайта без рекламы
App
Скачайте наше мобильное приложение Factor

© Factor.Media, 1995 -
Все права защищены

Использование материалов без согласования с редакцией запрещено

Ознакомиться с договором-офертой

Присоединяйтесь
Адрес
г. Харьков, 61002, ул. Сумская, 106а
Мы принимаем
ic-privat ic-visa ic-visa

Мы используем cookie-файлы, чтобы сделать сайт максимально удобным для вас и анализировать использование наших продуктов и услуг, чтобы увеличить качество рекламных и маркетинговых активностей. Узнать больше о том, как мы используем эти файлы можно здесь.

Спасибо, что читаете нас Войдите и читайте дальше